dijous, 22 de febrer del 2007

La Vall del Marquès















A Roquetes, a la dreta d'on comença la carretera dels Ports i a l'alç
ada de la via verda, trobem la Vall del Marquès. Enmig aquesta fèrtil explanada entre Jesús i Roquetes presideix una senyorial mansió testimoni d'èpoques pretèrites. Moltes són les històries que ronden de psicofonies, esperits, ombres, corrents de fred i estranys xiuxiuejos. De fet aquesta casa sembla haver estat abandonada precipitadament, de sobte i és molt peculiar adonar-se que és la única casa abandonada d'aquestes característiques de la zona.

Tot va començar a les primeries del segle XIX. Allí vivia una família de masovers en una humil casa de camp, de l'estil més comú, amb sostre de canyes i teules. Cuidaven les terres d'un marquès inconegut que es comunicava amb ells via un escrivent que els venia a cercar les rendes. Degut a que aquesta era i és una zona inundable els camps es negaven amb sediments amb les pluges i donaven excel·lents collites. El marquès n'estava molt d'aquesta propietat i fins i tot se'n gloriejava. Però un dia d'estiu succeí que la casa dels masovers s'incendià de sobte, propagant-se el foc als camps de la vora que estaven a punt de la sega; hi m
orí tota la família. Al mateix temps el vell marquès moria a Barcelona.

L'hereu, un noi ben plantat i molt trempat decidí fer-s'hi una casa senyorial per estiuejar. La feu amb tota mena de luxes; dues plantes amb finestrals ben grans, amplis jardins, una bassa per refrescar-se, una pineda per passejar i fer algun picnic. Tot convenientment prou allunyat de les poblacions del voltant, però alhora prop per mostrar la seva riquesa. Allí se celebraren festes nit i dia, vingué molta gent important d'arreu, es forjà l'amor d'una reina i la independència d'un poble.

Però les festes cada
cop prenien un aire més grotesc. A Roquetes vingué gent estranya. Portaven robes cares però peculiars. Capes, barrets estrafolaris, barbes encara més ridícules, com de cabrits. Però la gent no se'n reia, més aviat els temien. Alguns eren estrangers.
De nit se sentien càntics en llengües inconegudes i focs de colors molt poc naturals.
També començaren a desaparèixer noies joves, segurament verges. I la por s'estengué.

Un jove jesuïta de la Torre d'en Gil festej
ava d'amagat amb una noia del poble. Un dia aquesta desaparegué i el noi començà a sentir els rumors que relacionaven aquesta desaparició amb la casa del marqués. Una nit sense lluna s'atansà, entre la vegetació cobert amb una capa fosca i observà. Sentí primer que cantaven amb una llengua probablement d'origen semític, tot i que no n'estava del tot segur. Més tard s'adonà que era un sabbath invers, una obscura forma de satanisme d'origen hebreu. Les invocacions a Baphomet li ho confirmaren. Alertat amb tot això pensà a demanar ajuda als seus germans de congregació, però en aquell moment veié com de dins un carro cobert treien a la seva estimada. Anava lligada de mans i peus i la seva nuesa només era coberta per caòtics i infernals símbols, dibuixats probablement amb la seva pròpia sang. Invocà al senyor i es llançà cap a la funesta reunió amb un roc a la mà i la determinació als ulls.

Resultà que en aquell moment s'estava invocant a un poderós dimoni de la sisena anella de l'infern, el qual reclamava la sang innocent d'una verge com a tribut per als seus favors. L'aparició del jesuïta fou tan inesperada que agafà tots els assistents per sorpresa. Aquest llançà el roc contra el qui empresonava la noia i pegà un cop al més proper dels obscurs combregants.
Amb un ganivet cerimonial que troba a l'impiu altar apunyalà a un tercer i deslligà a la noia acte seguit. Aquesta, gairebé catatònica per les circumstàncies i probablement drogada, no se
n'adonava de res, però ell la va agafar i la va remullar a la bassa del darrera de la casa i, un cop recuperà una mica de consciència, l'envià cap a la casa dels jesuïtes. Quan aquesta marxà, mirà al seu voltant; la gent que no era inconscient o morta havia fugit, però en un racó havia una figura misteriosa. En adreçar-se-li aquesta es girà i només la visió d'aquell caòtic i infernal rostre ja li va fer perdre la raó per la resta de la seva vida, però per sort no fou més que d'uns pocs segons.
El dimoni reclamà el seu tribut de sang.



Que se n'ha fet de la noia, no ho sabem.
Els jesuïtes van beneir la casa i la zona. Allò que van fer després el marqués i els seus amics s'ha perdut en la història.
Hi ha gent que diu que en lloc de beneir-se el lloc el que van fer va ser una barrera per a que res dolent sortís de la casa. De fet avui en dia resta tota la casa tapiada, excepte una finestra on hi ha gent que afirma haver vist una ombra.

34 comentaris:

losimo ha dit...

Collons!! Ara ja sí que ho tens bé per acabar de "cagar" a la penya. Ara sí! Et feia falta el fil musical!!!
Llàstima que el meu ample de banda no hem deixi fer moltes burrades.

PD: M'apunto jo també a "encatalà.tk"

marcel ha dit...

holla
rendez vous sur jewisheritage
a bientot
marcel

krusty ha dit...

Totes stes històries són vertaderes?!?? o són fruit de la teua imaginació!?!?
x cert!! molt interessant ste blog!! lhe descobert fa poc pro aniré passant més!! si puk dormir x les nits!! jeje!!
Ah!! molt sovint veig la casa de la Vall del Marqués!! ara encara tindré més ginye del q ja de x sí dóna!!!

violett ha dit...

hola jo visc prop de la vall del marques i el altre dia venia de jesús i el cotxe em va deija penjada, dons com vic a la torre d´en gil per fer mes drecera anva per la vall, a les 2 de la matinada i cuan vaig creua pel xalet un crit esgarrifos es va sentí i jo que anaba tota sola em vaig para de cop i torno a senti un plor i una veu que demanava ajuda, em vaig caga cames avall i com vaig puger sortí de les tenebres de la vall.
no penso tornar en molt de temps pasar per allí, no es de veres que la gent d'aqui es senya cuan es nombra la vall del marques.

Anònim ha dit...

joder ara si k mau fet cagar io cada dia pasava per alli en les meues amigues vanessa tania i lorena i pasavem de nit i no mos pasava res pero ara estik cagada ia no pasare mai!!!!

Anònim ha dit...

yo mu crec aixo pero no es pa cagarse, no es pa tant!!!!

Anònim ha dit...

Jo no se si la historia esta es veritat però una nit hi vam anar unes 13 persones i quan estaven allí uns quants van començar a fer comèdia i a foter-se’n d’estos temes de fantasmes i tot això. La qüestió es que la setmana següent 9 dels que van venir i van intentar entrar dintre de la casa han tingut accidents amb motos i estan desmanegats.
Pot ser sigui una coincidència o potser no, però si ho es, es una coincidència una mica macabra.

Anònim ha dit...

weno jo no ai nat mai xo yo mu crec xk una amiga meua va nar en la seua peña i a ella va caure i se va kda 30 min inconsien en sundema 2 amiks della k naven en ella a la casa esta el k tirava pedres va tindre un accident de moto i se li va gira tt el peu i cada dia li an nat pasan coses a nakella peña i una altra istoria k van anar uns amiks i un va tindre un accident de moto i ya esta mort!! trobo k aixo no son cnsidencies i ser mes istories xo no meposare a cntarles totes aver jo en estes coses i crec moli mu crec i no son cnsidencies jo no anire mai me cagat kuan em cnten estes coses...

Accídia ha dit...

Doncs heu de saber que el pitjor no és a la casa del Marqués... un dia us explicaré la història de la casa dels servents, la que es troba una mica més enllà. Més terrible, més sagnant i terrorífica... i qui entra allí ho té clar...
Per cert la pitjor part de la casa del Marqués és el soterrani, no hi entréssiu mai!

Anònim ha dit...

io e nat a esta kasa i e viscut moltes coses i no bones presisament... i si us puk asegura k tots el k anat en moto an acabat pegansela un amik mew dia aixo son tonteries va entra a akell lloc fotensen de tot lo k va pugue i mes i natros li diem k se la pegaria i paaaaap lo mateix dia despues lo gran talego en la moto i 800 € se va tindre de gasta pa arreglarla io e nat moltes vegades asta k un dia en un video k vaxfer yo presisament es veia una persona en un casco de soldat i es veia klarament un ull una cella i el nas alguna kosa extraña si k te akeia kasa... ara no us deixare dakonsella k entresew i voltesew les millos parts son el pou i la capilla si algu li apeteix pot resa i tot per alli baix jajajajajaj

Anònim ha dit...

jo vaig entrar a la casa en 8 amics mes i n hi havia ni sombres ni merdes destes, al final mos van pillar i un vell gordo i feo mos va cmençar a fer fotos, lo fill d puta. al final u va denunciar.
la casa era gran i tmb hi havien escuts dibuixats, jaja!! estem lokos.

Anònim ha dit...

jo e sentit parla de aquesta casa i molts amiks meus han nat i an vist coses extrañes i mu crec pk tots los k i an anat an tinut un accident al kap d 2 dies en la moto o en lo cotxe nse xro realment jo no jugaria ni kridria al mal temps pk no ten pots fiar no se si es broma o ke xro eno si no entres o no vas no pasa re pk a natros a naklla kasa no mos am dxt res k sapiguesem nos ela gnt parla i kada un diu una kos apero jo realmnt mu crec algo si ...xk bstnta gent mu a dt!!!! pk ells u an pasat...vinga dew!!!!

Anònim ha dit...

ver para creerr!!!!!!!

Anònim ha dit...

jajajaja esta foto k ia aki de esta finestraaa no s enota ni res k es flso per lo menos si la poseu poseula k se vegi creible eske...sou la polla ek jaja aixos es bstn exagerat k diguesemmm!!!!!!!

Anònim ha dit...

mireu axo nose si es veritat o mentira vale¿?¿axo se te k vere en los nostres propis ulls manteneu¿¿

yo tink amiks ke si kan entrat i k despues al kap de semanes an tingut accidens en moto,cooxe,,,

xr nose si es casualitat o eske la gen te ganes de toka los kollons axi de kla...


nores ek axo se te k vere algun dia i si fos veritat tindria k surti asta per la tele.¡¡¡aa....i la veritat eske fikan fotos disimuleu una miketa o retokeules millo ee¡¡¡

Anònim ha dit...

ajajjajajaj am entrat 50 vegades alli dins pel pou akell, ian unes askales asta un forat ke dona dins a la kasa xDDD iavien moltes koses dibuixades a la paret vam entra 15 persones i lo ke se va lia per nakella kasa i io ke sapigue ankara astan tots vius sense problemes xDD kuan vam akaba mos vam pija a la basa del kostat i mo la vam fotre jaja vinga tropaa

Anònim ha dit...

ek jordi g. poka broma!
que se a on vius!
i astik nervioooooooooooooooos!

Anònim ha dit...

Mira si ets dolent retocant fotos k si mires la pantalla desde dal se veu el kuadradet de lo k as vulgut fe k fos ¿una ombra??
No se a ki pretens enganyar
jo no mu crec
i un atre dia inventat una historia en una mica mes de coherensia xk no sabies ni com fer k fes temo
ah i inconegut no, és DESCONEGUT
soca!

vingaa i k vaia bien la vida!!

Anònim ha dit...

ajajja ia man klixat xDDD, ieeek ahi vam tornar nar a la kasa esta xDDDD lo pou per on la gent baixava baix iasta tot tankat i vam intentar fotre anterra la porta akella de ferro pero feem masa soroll, mos vam asenta un ratet a parla i kuan mos va sembla mos vam pija al pany de la porta i mo la vam fotre a kasa pexo a fer una rustida jajajajaajaja traem los gossos de caçar x a ke trobesiguem gats i xiket los ke se van trobar jajajajajaj vinga tropa ke no ia res nakella kasa nomes gats jajaxDD

Anònim ha dit...

La nit de kintos a jesus per alli a les 3:00 nirem a nesta casa a juga a la uija ajajaj la mitat de la tropa niran fumats i no sabran lo ke faran si la liarem jajajajaja

Anònim ha dit...

un consell per als que van la nit de quintos no juguesos en les coses que desconegueseus aixo no son broma i si no ja voreu les consequencies...............

Anònim ha dit...

No pasa res dome jajaja ningu tindra ganes danar a nakelles ores a la kasa esta jajaj nirem a la de pexo ke keda mes aprop jajaja, a nestes altures kreure en fato deste.... buffffff dixemu nar... si fos veritet io ils de la meua kolla, alguns ia tindriem kabermos matat, apart akella kasa asta tota tankada i per a entrar tindriem ke tomba la porta akella de ferro i no val la pena...
lo mol ke pot passar eske mos surtigue lo paio akell del xalet del kostat a tokarmos los kollons jajajajajja

Anònim ha dit...

wlwjordi crio!!!
para de fica comentaris!!!
aixi xales? buagh

Anònim ha dit...

va atontat/da disme ki ets jaja gilipolles jaj

Anònim ha dit...

ieekk noi k dius nose k d jordi digues ki ets not sapigue mal

Anònim ha dit...

aixo es kollonut

Anònim ha dit...

holla!!! la historia aquesta a pasat avui dia 10/05/08 a les 8:00h a sigut akorda algun llok de prop del poble per anar a pasar la tarde...i dit i fet estava la finestra del kotxe tankada pk plovia moltisim i aixo ke jo mateix veig una silueta de una persona tapada am un impermeable taronja i entran a un aporta ke en estos moment esta tankada pero ell entrava i pikava am algo que portava a la ma.natros ia ens vam asusta una mika i un kompaña se desidix anar mes aprop a gravar am el movil i senva amagat entre les erves i aixo ke el veiem ke torna molt rapid ke l?avia kridat i de sopte io i una amiga mirem per la finestra i es va desapareixe aixo es tot... no son koses falses si ens algun moment de la vida os pasa mem tornareu la kontesta dw

Anònim ha dit...

quants records em porta aquets pagina i aquesta casa...
jejeje
alguns dels anonims de dal soc io..los anonims del octubre..
jjejeje
weno nomes me pasava..
quan era mes menudeta me feia temor esta casa pero ara no tan..
jjeej
visc a la plaça de la raval nova mes o menos esta al costat de la vall..
i la veritat no me dona tanta temo com quan era menudeta..
jeje


LORENA,KEILY,DIANA,TANIA,VANESSA,YVON,GHIZLANE,
amigues per sempreeeeeee!
:)

besitoS geen!

Anònim ha dit...

http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=inconegut&operEntrada=0

Inconegut: No conegut.

Per tant es correcte.

Pau ha dit...

Hola, porto molt de temps buscan indormació sobre aquesta casa i ma fet ilusió trovar aquest blog.

Magradaria compartir la meva experiencia ja que soc de Tortosa (al costat de Roquetes) i va haver una temporada en que jo i uns cuans amics ens vam dedicar a anar a la vall del marques a pasar les tardes, vam entrar dins moltes vegades i al principi no va pasar res.

Pero lo primer dia que vam nar de nit, stavem gravan un video amb el mobil dins la casa i a l'hora de mirar el video es va sentir un crit de noia de fons que no haviem sentit avans mentre gravavem el video (encara conservo la gravació al mobil), vam sortir correns i no saviem si tornar però suposo que per la curiositat vam tornar i ens vam dedicar a gravar videos per mirar si trovavem coses extranyes, i si, els videos i fotos surtien extranys. A la sala principal hi ha uns escuts desgastats pintats a les parets que a les fotos sortien com si estiguesen resien pintat, com si no aguesen pasat els anys per a aquells escuts.

Bé, hi ha moltes coses mes extranyes i duran aquella temporada jo vaig patir un fort accident amb la moto, i els meus amics no van quedar tan malament com jo xo tambe van patir caigudes.

No soc religios i no he cregut mai amb esperits i coses aixi, xo a partir d'aquella temporada nose que pensar, i no hem tornat a entrar ningu de nosaltres mai mes.

diana !!! ha dit...

jaja va ome va.. si tan dieu k es veritat i nose ke perk no ma pasat res ncara?? jaja XDD lo kes veu a la finestra es lo reflexe de la lluna o alguna llum!! k no som crios ome !! XD kuan me pase algo o kuan veigue algo raro x alli allavons meu kreure pero mentres tan nom krek res xD hi ha molta gen k sinventa coses pa asusta a la genn trobo k aixo es un timo xD engaaaaaaaaaaa dwwww !!

Anònim ha dit...

venga tio ami menganyaras o k pak0

jajaja io esk me fas grasia ek

la foto ankella k reflexa no podria ser es timo ancara MUAHAH

Q PROS?

Anònim ha dit...

posss ioo si muu creecccc!!!!!

Anònim ha dit...

eis! m'agradaria saber la historia de la casa dels servents sta, si saps d'alguna web q ho conte penjam el link aqi contestan, i as diit q stava prop d la Vall del Marques no?