diumenge, 3 de juny de 2007

Ovnis, nazis i... sirulos?


Des de les primeries del segle passat van arribar alemanys a Flix, a la Fàbrica. Treballadors i directius, gent corrent que venien a fer fortuna. Però més tard esclatà la guerra civil i Franco s'alià amb l'Alemanya nazi.

Aleshores començà el projecte Xlif, impulsat per la Thule-Gesellschaft, la branca secreta de les SS especialitzada en l'esoterisme. A canvi de les proves efectuades al riu i a la població civil van enviar enginyers per construir la central hidroelèctrica. (De fet la van impulsar ells ja que necessitaven l'embassament).

D'acord amb les teories de la Thule-Gesellschaft el nostre planeta té unes portes cap a un regne interior, anomenat Agartha; aquest regne fou creat després de la guerra termonuclear entre els habitants de Lemúria i de l'Atlàntida (que va donar com a resultat els deserts del Sàhara, el de Gobi, els d'Austràlia i dels del sud dels Estats Units.). Els supervivents van anar als refugis subterranis i van establir una nova civilització secreta dintre de l'escorça terrestre.

Els nazis, coneixedors d'aquest fet i amb la convicció de ser els descendents dels que van quedar a la superfície van estudiar les possibles zones d'entrada a aquest regne. Van concloure, després d'estudiar la zona des dels anys 20 i fent-se passar per treballadors de la fàbrica, que Flix a la llera del riu tenia una d'aquestes entrades subterrànies, però calia dissimular-la.
Se'ls ocorregué la idea del pantà. Les entrades i sortides per la porta serien gairebé impossible de detectar amb tanta superfície d'aigua.

La II Guerra Mundial va acabar, però els nazis que supervisaven les obres a Flix sabien la veritat: Els alts càrrecs, enginyers, científics i treballadors escollits havien emigrat amb submarins a l'Antàrtida, al territori de Nova Suàbia (Neu Schwabenland); una base subterrània amb una lleugera activitat volcànica que converteix aquella zona en un refugi perfectament habitable fora de l'abast dels satèl·lits.

Per tant va seguir amb el projecte i un cop realitzat el pantà van començar a enviar les senyals convingudes amb els seus superiors. Els plats voladors nazis (en concret els models Hanebu II un caça i els models RFZ-5 de càrrega) van començar a immergir i emergir de la porta de Flix, dintre del pantà.

Aquest trànsit secret es feia de nit i amb el beneplàcit de les màximes autoritats franquistes, que callaven tots els rumors. Només es van trobar amb un problema; els residus sòlids que es desprenien dels motors antigravitacionals dels aparells amb contacte amb l'aigua del riu (algun element únic en la seva composició) els feia fosforescents. Aquest fet no permetia la màxima discreció que requerien i estigué a punt de cancel·lar el projecte. Però un dels enginyers alemanys, que era un pescador entusiasta, es fixà en alguns peixos petits que es menjaves certes quantitats d'aquests residus, però com que eren minúsculs era gairebé impossible de fer desaparèixer totes les restes i aleshores se'n recordà dels sirulos que hi havia pels rius del seu poble, animals enormes que arrasaven amb tot allò que se'ls hi posava davant.

S'introduí aquesta espècie al pantà a finals dels quaranta. La brossa dels motors antigravitacionals era lleugerament tòxica per als sirulos, els quals morien i amb el pes d'aquests sediments queien cap al fons i es descomponien en pocs dies, no deixant cap resta de la seva existència. Però cap als anys setanta les evolucions dels reactors antigravitacionals d'implosió van reduir dràsticament l'emissió de residus, cosa que produí una explosió demogràfica en la població d'aquests peixos.

Si un dia pesqueu un sirulo i veieu que es podreix de seguida, amb certa fosforescència... ja sabeu el perquè.

8 comentaris:

Jacme ha dit...

si hi ha una porta al pantà, per a què la utilitzen? què fan els nazis? van de vancances a l'Agharta? volem la veritat!!!!!

Accídia ha dit...

Doncs no ho he posat perquè és de domini públic que des de les bases de l'interior de la terra i les de la Lluna (per això els americans no han tornat a anar) i les que tenen a Mart (per això la NASA pateix tans "accidents" amb les missions allí) estan preparant el 4t reich.

Es que us ho he de dir tot... que us expliquen als col·legis?

Mani, fill de Mani ha dit...

Molt molt bó l'escrit, llàstima que potser la gent se pense que és tot una invenció, i el rerefons nazi sobre la Societat Thule i el mite de la descendència atlàntida és un fet constatat.
Per cert, els de MU no van dir ni "mu" durant la guerra termonuclear? jaja

Salut!

Kurai ha dit...

¬¬U anda k.... T_T un dia m'ho tindras k xplikar tot fil x randa tio! >< en fin... tio ya t val!!!
lo d les empanadilles XDDDD k gran frase!!!!!!!!!!!!

-^______________________^-

a veure kuan et veig

set sota zero ha dit...

D'aquesta història podria sortir una pel·lícula de les que donen pasta. S'hi podria afegir una mutació genètica dels sirulos que fes que comencessin a atacar gent que donés a la peli un aire a "tiburón"

losimo ha dit...

Ja que vore en mig de tant científic com un hobby, pot aportar més ajuda devant d'un problema que els estudis que un pugui fer.

Ei si fas una peli jo vull sortiiiirr!!!!
Tinc un posat tipo dr slump però una mica més calvet, podria servir, no??! :))))
... piensa en mi... ninonanoooo.... ninonnannoooo... piensa en miiiiiii....

kurai ha dit...

tio aixo k diuen de la pelim, es podria titular, "EL SIRULO NACI" i wenu farien remeiks a mes n poder...
x cert... he trobat algo vastan desagradable k a tu potser et fara goig i tot T_T kom k tens gustos tan... em.. direm pekuliars ^^U

http://www.youtube.com/watch?v=Lcmfay6Pj1E&mode=related&search=

Kurai Sawada ha dit...

sinyor! korta pendo! mira sta s la web k t vai dir k tenia penjats dibuixos, fales?! x cert ara al fotolog si n stas registrat n pots deixar massatges (krek k aixo ho han fet arran dls teus komentaris ¬¬U XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) Ala situs i a kuidarse!!!


http://www.kurai-sawada.deviantart.com/

x cert al sep. surt una colaboració a una revista hi tink un apartat propi!!! -^________^- m l'han d rular ja t l'nsenyare!!!