dimarts, 25 de maig del 2010

Dia de l'Orgull Friki 2010



Feliç dia de l'orgull friki 2010 !!!!

Encara que el bloch no està mort sí que està parat. Però tot i això volia publicar una entrada avui, com faig cada any.

Aquest any entre unes coses i unes altres no he tingut gaire temps per frikejar (Sí, inventem-nos verbs com fan els anglesos!)
Només Lost, algun llibre de ciència ficció i fantàstic i no he jugat a res. Tampoc recordo haver vist cap pel·lícula gaire bona per l'estil.

Resumint, que darrerament no em sento gaire friki, tot i que la cosa va per dintre i ganes no me'n falten! Tinc molts de projectes en ment, moltes ganes i molt poc temps, però penso que poc a poc anirem fent alguna coseta.

Felicitats a tots els que us considereu d'una manera o un altra frikis. Recordeu que el nostre poder ve que els altres no creuen en nosaltres!

7 comentaris:

neus ha dit...

ejem... et guanyo, no he frikejat gens de gens... si no comptem algun enllaç tuitejat que m'ha fet mig pixar de riure, és clar.

salut!

jalabop ha dit...

Poc a poc em sento més orgullós d'autoproclamar-me freak (o friki). Ara bé, com tot a la vida, s'ha d'anar amb molta cura a l'hora d'etiquetar quelcom (i més si són persones vives i animades).
Ja està bé d'amagar-nos a la nostra bat-cova!!! Sortim al carrer amb els nostres sabres làser, la samarreta de Dharma i proclamem que estem orgullosos de ser el que som!!!
Perquè, que coi, fer una mica el freak mola!!!

neus ha dit...

Si anar pel carrer mirant un catàleg de publicitat i fer veure que t'ataca perquè el vent l'empeny cap a la teva cara és ser friqui... el virus m'ha enxampat!

La Dharma d'en Jalabop és l'Elèctrica (pesada) Dharma??

perquè ja em direu que poc originals aquests de Lost... pffff... el nom ja estava agafat! plagi!!!!!!!!!!!!

Mondhell ha dit...

Eeeeiii!!! Pero enguany em tingut una conversa que va començar per "He perdut una arracada en algún lloc que no sé" y vam acabar parlant de la cuarta dimensió y si es possible que l'univers tinga forma cuadrada, de donut o circular...i a les tres del matí!! Això es frikejar més que estar vegent (viendo=vegent?) qualsevol peli!

Anònim ha dit...

"Veient", Mondhell. Es veu que jo també sóc friki en això d'escriure correctament, cadascú és friki en una cosa...

Mondhell ha dit...

Gràcies, es que els verbs em són una mica difícils al valencià. Ara tinc dubtes perquè, seria un gerundi? Aleshores seria veent segons veig a una pàgina...Buaaaaaa!! Filòleg Mael, trau-me del dubte perque "vegent" està clar que es inventat,hahahaha

Accídia ha dit...

Talibans!

http://www.diccionarisvalencia.es/

http://www.verbscatalans.com/