dijous, 24 de maig del 2007

A l'Infern també som freaks....

Amb motiu del dia (25/05) de l'orgull friki (col·lectiu del qual en sóc un membre de ple dret) us he reservat una història que encaixa molt bé dins d'aquest panorama. Des d'aquí, des de l'infern, vull saludar a tots els amics i amigues frikis que em llegeixen i que molt amablement em votaran (a la dreta, topcatalà) si no volen que els cremi totes les figures / còmics / vídeos/ ordinadors etcètera mentre dormen... hehehe!

Hola Raffaela (o the ring versió ebrenca 1.0)
Darrerament han hagut una sèrie de morts estranyes entre els adolescents de les Terres de l'Ebre. Els rumors diuen que un vídeo maleït corre pel youtube i que de la pantalla de l''ordinador apareixen tota classe de criatures horribles, encapçalats per una cantant sexagenària rossa platí, que et xuclen el cervell i, el que és pitjor, et tallen la titoleta (o pepeta si ets noia) i finalment, després d'una lenta i dolorosa agonia, mors amb una cançó de discoteca dels 70 de fons.... Després de consultar amb els nois assassinats (que, com que eren uns porcots, van fer cap a l'infern i els vaig poder localitzar) he pogut constatar que el vídeo és aquest:



Atenció!
Després de veure'l, encara que sigui per uns segons, la primera trucada que rebeu pot ser mortal... Heu de respondre correctament tan bon punt agafeu el telèfon; heu de dir "Hola Raffaela?".
No morireu; potser us sentireu una mica imbècils, sobretot si esteu a la feina i us truca algú que mana o un client, proveïdor, una persona sensible, etc; però no morireu. (Això us passa per fer el batxiller per internet i no treballar...)
D'altra banda si us heu empassat el vídeo sencer, teniu un altre problema...

Salut i feliç Dia de l'orgull friki !!!!

Ps1: Vull mencionar altres blogs que han dit de celebrar aquesta diada tan peculiar:
Ps2: Si me'n deixo algun o també ho celebreu al vostre blog i no ho se m'envieu un correu i edito.


Riiing

Riiing

6 comentaris:

2teixidor ha dit...

molt bo lo video de la Rafela,jo he posat a Luís Aguilé i fins alego.

JJMiracle ha dit...

Uf! Uf! El dia que comenci a suportar la Raffaela em començaré a considerar friki. De moment, n'he d'aprendre molt, encara.

Tot arribarà...

Salut!

Anònim ha dit...

m'han trucat!!! M'HAN TRUCAT!!!!!

:D

Anna ha dit...

Això sí que fa por!!

Anònim ha dit...

T_T m tragat tot el video ¬¬U n m'estraña k sigue la teva germana... anda k... x cert... k foten momies/zombies amb llanternes?! (m mola kom va vestida... krek k la pillare d model x algun dibuix) x_X
n fin... FELICITATS... atrasades pero... FELICITATS!!!!

Anònim ha dit...

x cert... n ma trukat però... ki sap... li vai dir a l'italia i kuan va saber lo d la rafaela s va fotre a riure XDDDDD i em va dir: "K haces mirando a esta?!" XD ni ell la pot suportar!